Liga 1

Dică explică de ce a refuzat prelungirea contractului: "Mai important e altceva" + Răspuns pentru Reghecampf

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 decembrie 2017

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre prelungirea contractului cu echipa roș-albastră și despre presiunea la care e supus.

"Mi s-a propus prelungirea şi am spus că pentru mine nu contează acest lucru, pentru că important e să am rezultate. Dacă voi avea rezultate, voi rămâne la Steaua. Dacă nu, nu mai contează că am contract, mi se plătesc clauzele şi sunt dat afară. Mai am contract până în vară şi voi vedea ce va fi în continuare.

Consumul într-un an petrecut la Steaua e foarte mare. Sper să termin anul aici. Mă refer la anul competițional. Am prins paltonul în acest an, deși atunci când am venit la echipă mi s-au dat doar două, trei etape. Am reușit să stau mai mult. Am încredere în continuare și consider că mi-am îndeplinit obiectivele. Ar fi culmea să spun că îmi pare rău că am venit la Steaua! Mă bucur că am venit aici şi că mi s-a dat şansa să antrenez echipa la 37 de ani", a spus Dică în cadrul unei conferințe de presă.

"Nick" a comentat și declarațiile recente ale fostului antrenor Laurențiu Reghecampf, care a mărturisit într-un interviu pentru Fanatik că ar fi dispus să se întoarcă la FCSB.

"Nu mă sperie anunțul lui, de ce? Orice antrenor îşi doreşte să antreneze Steaua. E cea mai bună echipă din România şi are cele mai bune condiţii. E normal să-ţi doreşti, ca antrenor, să fii aici".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.