Liga 1

VIDEO CFR Cluj câștigă cu Poli Timișoara, 1-0, și își continuă parcursul excelent! Primul semn că ardelenii pot câștiga cel de-al patrulea titlu din istorie

Foto: Zoltan Kantor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 decembrie 2017

CFR Cluj s-a impus cu greu pe propriul teren în fața lui ACS Poli Timișoara, scor 1-0, după un meci în care portarul bănățenilor Cătălin Straton a făcut minuni între buturi, dar nu și-a putut ajuta echipa să plece cu măcar un punct.

Omrani a avut prima ocazie încă din minutul 8, dar Straton l-a blocat. Patru minute mai târziu, același portar a respins în corner șutul lui Djokovici de la 20 de metri.

După o jumătate de oră de joc, Păun și-a încercat și el norocul, dar Straton, portarul crescut de echipa bucureșteană Milisport, a fost din nou la post. Unicul gol al partidei a fost înscris în prelungirile primei părți de Paulo Vinicius, care a sărit foarte bine la cap cu un adversar și a trimis mingea în poartă.

Ardelenii nu se vor putea baza pe serviciile lui Ovidiu Hoban pentru etapa viitoare cu CSU Craiova, după ce mijlocașul a văzut un cartonaș galben și va fi suspendat.

CFR Cluj a egalat astăzi cel mai bun parcurs din istoria clubului în primele 21 de etape. Astfel, în ediția 2007/2008, ardelenii au avut 49 de puncte. La final au câștigat primul dintre cele 3 titiluri.

Totodată, CFR a devenit echipa calificată cel mai rapid în play-off: 2015/16: Astra, et a 22-a (12 decembrie 2016); 2016/17: Viitorul, et a 22-a (4 februarie 2017).

CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0 TEXT / VIDEO
A marcat: Vinicius 45+1
*Ovidiu Hoban a văzut cartonașul galben și va lipsi din meciul cu CSU Craiova de etapa viitoare!

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora (cp) - Hoban, Culio - C.Deac, Djokovici, Ad. Păun - Omrani
Rezerve: Vâtcă, Luchin, Peteleu, Rus, Mailat, Balde, Nouvier
Antrenor: Dan Petrescu

ACS Poli Timișoara: Straton - Crețu, Melinte, Șeroni, Străuț - Vașvari, Artean (cp) - Ciucur, Doman, Bîrnoi - Drăghici
Rezerve: Curileac, Bocșan, Croitoru, Abraw, Curjuric, Haruț, Oprea
Antrenor: Ionut Popa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.