Liga 1

Jucătorii lui Poli Timișoara au prime speciale dacă o încurcă CFR Cluj: "E adevărat" + Ce se întâmplă cu plecarea lui Rică Neaga

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 09 December 2017

Președintele lui ACS Poli Timișoara, Radu Birlică, alături de impresarul Cristea Opria, care a fost cooptat în conducerea lui Poli, au promis o primă specială pentru meciul cu CFR Cluj dacă nu vor pierde în fața liderului.

"E cât se poate de adevărat. Vom merge pe sistemul ăsta cu prime speciale la meci de fiecare dată când simțim că băieții au nevoie. Noi încă sperăm să ajungem în play-off, așa că avem nevoie de punct sau puncte din orice meci", a declarat Radu Birlică pentru GSP.ro.

Noul președinte al bănățenilor a vorbit și despre eventuala plecare a lui Rică Neaga din funcția de manager al lui ACS Poli, informație oferită în exclusivitate ieri de GSP.ro.

"Am vorbit cu el și i-am spus că-l vreau în echipa mea. Așa cum eu l-am ajutat pe el aducându-l la Poli de la Liga a 4-a, așa vreau ca el să fie acum lângă mine să mă ajute să facem o echipă la ACS Poli și să obținem rezultate cât mai mari.

El nu a avut vreo problemă cu cineva aici, nu și-a exprimat dorința publică de a pleca, așa că eu cred că va rămâne. Sigur, în iarnă se pot întâmpla multe, dar eu mă bazez că această discuție purtată între 4 ochi va cântări mult în alegerea lui", a adăugat Birlică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.