Campionate

VIDEO + FOTO Toți portarii lui Bayern Munchen s-au accidentat » Lumea a rămas mască văzând cine intră astăzi în poartă :)

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 decembrie 2017

Bayern Munchen a câștigat partida cu Eintracht Frankfurt fără să primească gol, 1-0, deși în poarta formației a fost nevoit să intre antrenorul academiei clubului, Tom Starke, în vârstă de 36 de ani.

Accidentarea lui Manuel Neuer, indisponibil până în ianuarie, nu părea o problemă atât de mare pentru Bayern Munchen. Sven Ulreich, fostul coleg al lui Alexandru Maxim la Stuttgart, îl înlocuise perfect. Până astăzi, când la încălzirea dinaintea partidei cu Eintracht, Ulreich a suferit o accidentare.

 Tom Starke, actualmente antrenorul academiei clubului din Munchen, a fost introdus titular, locul lui pe bancă fiind luat de portarul formației de tineret, Ron-Thorben Hoffman, în vârstă de 18 ani. 

Evoluția veteranului Starke a fost una impecabilă, lăudată și de Heynckes, antrenorul lui Bayern: "Un moment ciudat împotriva unui adversar ciudat. Tom a avut o prestație fantastică".

"Am aflat în timpul încălzirii că Sven nu poate juca. Sunt încântat că am reușit să ajung la 100 de meciuri în Bundesliga" - Tom Starke

Vezi și: VIDEO + FOTO Dortmund a comis-o din nou! Alexandru Maxim, decisiv în meciul contra vicecampioanei + Bayern a rupt clasamentul!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.