Liga 1

Noi tensiuni la Viitorul! Hagi a răbufnit și s-a luat de propriii suporteri: "Săracul de mine, am venit la Constanța și nu sunt apreciat, jucăm un fotbal de 2 lei"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 December 2017

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, și-a criticat propriii suporteri pentru asistența scăzută de la meciul cu Concordia, 3-0 reproșându-le acestora că e asaltat de indicații tactice pe parcursul meciurilor.  

"Nu înţeleg. În ultimii trei ani la Constanţa se joacă fotbal. O echipă bună. Mai e şi un manager pe acolo, pe care îl cheamă cum îl cheamă. S-a născut aici şi a investit în fotbal, la el acasă. Mă aşteptam să fie mai mulţi suporteri. Am ieşit campioana României şi avem mai puţini spectatori.

Nu ştiu ce se întâmplă la Constanţa. E oraşul unde m-am născut, unde am crescut. Facem lucruri extraordinare pentru a atrage suporterul la stadion. Săracul de mine, am venit la Constanţa şi nu sunt apreciat. Mi-e greu să umplu un stadion, jucăm un fotbal de 2 lei. Am văzut că unii îmi fac şi echipa, ţipă din tribune ca să fac schimbare", a răbufnit Hagi, potrivit TV Telekom Sport. 

"Vedem ce ne aduce Moș Crăciun. Eu mai am cel puțin 6 luni aici, dar pentru unii jucători meciul cu Chiajna poate fi ultimul meci la Ovidiu" Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Vezi și: Hagi anunță plecări de la Viitorul + Tensiuni mari între vedetele echipei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.