Liga 1

EXCLUSIV FOTO Ce o așteaptă pe FCSB la Botoșani! A plouat toată noaptea, dimineață a început să ningă: cum arată suprafața de joc

+9 Foto
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de Vlad Nedelea, Ionuț Tăbultoc (foto)  —  duminică, 10 decembrie 2017

Iarna și-a intrat în drepturi în Moldova, la Botoșani, unde FCSB va juca azi un meci extrem de important. Formația roș-albastră are 8 puncte sub CFR Cluj și orice rezultat în afara victoriei azi ar însemna un adevărat dezastru. 

Vremea nu ține cu echipa lui Nicolae Dică. La Botoșani a plouat toată noaptea, iar spre dimineață a început să ningă. Cornel Șfaițer, președintele onorific al clubului, a anunțat că se fac eforturi mari pentru ca suprafața de joc să fie practicabilă. 

"Cam ninge la Botoșani. E zăpadă pe teren. Mobilizăm oamenii să putem asigura terenul. Va fi foarte greu. Din păcate nu va fi un teren extraordinar. Când am văzut prognoza meteo de la Botoșani ne-am dat seama că vor fi probleme.

A plouat toată noaptea, iar acum s-a transformat în zăpadă. O să fie impracticabil terenul. Se dă zăpada de pe gazon. Sunt oameni de dimineață care lucrează la gazon. Din păcate o să fie proastă suprafața de joc", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

La acțiunea de deszăpezire a stadionului au participat 25 de persoane, printre care și suporteri din galeria celor de la FC Botoșani. 

-2 grade
Celsius este temperatura care se va înregistra la Botoșani la ora meciului. Sunt 5% șanse de precipitații.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.