Campionate

VIDEO + FOTO Guardiola îl învinge iar pe Mourinho, iar Manchester City pare să fie de neoprit în Anglia

+7 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 decembrie 2017

Manchester City s-a impus în derby-ul etapei din Premier League, scor 2-1, în fața marii rivale din oraș, Manchester United.

Partida a urmat tiparul înfruntărilor dintre Jose Mourinho și Pep Guardiola. Formația spaniolului a luat frâiele încă de la început, dominând teritorial, însă fără mari ocazii de gol. Prima fază importantă a venit în minutul 17, Gabriel Jesus trâgând slab din interiorul careului, într-o situație de 1 la 1 cu De Gea. Golul a venit în minutul 43, din piciorul lui David Silva. "Cetățenii" s-au bucurat de avantaj doar 4 minute, fiind egalați de Rashford, în minutele de prelungire din prima parte.

Otamendi și-a spălat greșeala comisă la golul "diavolilor roșii" și a adus victoria lui Manchester City prin golul marcat în minutul 54. Finalul a fost unul electrizant, Ederson intervenind uluitor în în minutul 84, la o dublă ocazie a oaspeților.

Man. United - Man. City 1-2Au marcat:  Rashford  '45+2 / David Silva '43, Otamendi 54 - VIDEO

ECHIPELE DE START

Manchester United: De Gea - Valencia, Smalling, Rojo, Young - Herrera, Matic - Martial, Lingard, Rashford - Lukaku

Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Kompany, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Gabriel Jesus, Sane

Manchester City este neînvinsă în competiția internă, suferind primul eșec stagional abia miercuri, în Champions League, într-o partidă fără miză cu Șahtior, scor 1-2. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.