Campionate

VIDEO Șumudică, încă un rezultat mare în Turcia » Ce a făcut în duelul cu Beșiktaș, în care a jucat aproape o repriză cu un om în minus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 decembrie 2017

Kayserispor a terminat la egalitate, scor 1-1, în partida disputată pe teren propriu împotriva campioanei Beșiktaș.

Formația antrenată de Marius Șumudică a deschis scorul în minutul 31, prin căpitanul Umut Bulut. Avantajul a durat doar până în minutele de prelungire ale primei reprize, când Tosun a egalat din penalty. Partea secundă a fost o luptă eroică a formației lui Șumudică, rămasă în 10 oameni în minutul 49, după ce Tiago Lopes a primit al doilea cartonaș galben (vezi VIDEO).

Cristian Săpunaru și Silviu Lung Jr. au fost integraliști la gazde, cel din urmă fâcând un meci mare. În minutul 23 al partidei a intervenit miraculos, salvând în situație de 1 la 1 în fața aceluiași Tosun.

În urma acestui rezultat, Kayserispor acumulează 27 de puncte și rămâne pe poziția a cincea a clasamentului, la egalitate de puncte cu adversara de astăzi și la 5 puncte în spatele liderului Galatasaray.

 Kayserispor - Beșiktaș 1-1Au marcat: Umut Bulut '31 / Tosun '45+3 (pen.)  - VIDEO

Șumudică nu se poate abține

Marius Șumudică a protestat după penalty-ul primit de Beșiktaș în prelungirile primei reprize, iar fostul fundaș al celor de la Real Madrid, Pepe, a încercat să îl calmeze.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.