Europa League

Reacția lui Becali după ce FCSB și-a aflat adversara din Europa League: "Prefer să batem Dinamo și CFR și să nu ne calificăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 decembrie 2017

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre tragerea la sorți a 16-imilor Europa League și despre duelul echipei roș-albastre cu Lazio.

"Acum, ce o vrea Dumnezeu. Merg pe mâna Lui. El știe ce e cel mai bine pentru mine. Primul meci jucăm acasă și e foarte important pentru noi. Jucăm cu CFR Cluj, Lazio și Dinamo. Prefer să batem în ambele meciuri din Liga 1 și să nu ne calificăm.

Al doilea semn că e va fi bine e că am câștigat cu FC Botoșani. Am stabilit că e mai important acasă. Mai departe vom vedea dacă am făcut bine sau nu, dacă ne calificăm sau nu. Dumnezeu știe ce e cel mai bine. Eu așa gândesc, să decidă Dumnezeu pentru mine. Dacă Lazio a picat, înseamnă că e cel mai bine. 

Șansele noastre sunt mai mici, dar poate cineva să fie mai puternic decât Dumnezeu? Așa gândesc, așa spun.

E mai important campionatul. Am un program de viitor. Participarea în Champions League nu înseamnă doar bani, dar crește și cota jucătorilor tineri, pe care trebuie să-i vând. Ei trebuie văzuți de cluburi.", a spus Gigi Becali la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.