Handbal

România, OUT de la Mondialul de handbal » Cele 4 MOTIVE din spatele înfrângerii dramatice contra Cehiei

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 December 2017

România a fost eliminată în optimile de finală ale Mondialului de handbal, scor 27-28, de Cehia, deși pornea ca mare favorită. Jocul României nu a funcționat per-ansamblu, însă 4 lucruri au ieșit în evidență. 

Poarta

Denisa Dedu a prins cea mai slabă zi de la acest turneu. Cehoaicele au reușit să marcheze în prima parte 6 goluri, fără ca portărița noastră să pareze vreo lovitură. Iulia Dumanska a fost mult mai activă în partea secundă, având 7 parade, insuficiente însă.

Extremele

 Valentina Ardean-Elisei a făcut un meci slab, terminând partida cu un singur gol marcat. În plus, cu 3 minute înaintea finulului de meci, Elisei a ratat din situație de 1 la 1 cu portarul advers, la scorul de 25-25. Nici Aneta Udriștoiu nu s-a ridicat la nivelul momentului, cu doar 2 reușite. 

Eliminările

România a jucat o treime din meci în doar 6 jucătoare. Geiger, Buceschi și Florianu au primit câte două suspendări de 2 minute, în timp ce Dragut, Elisei și Udriștoiu au fost eliminate o singură dată.

mutările lui ambros martin

Ambros Martin a utilizat ultimul time-out disponibil cu 5 minute înaintea finalului de meci, când România se afla în avantaj. În plus, mutările din poartă nu au fost tocmai inspirate, Denisa Dedu petrecând mult timp pe teren, deși era evidentă lipsa de formă în care se afla.

Citește și: VIDEO+ FOTO România e OUT de la Mondial după un gol primit în ultima secundă a meciului cu Cehia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.