Handbal

Problema identificată de un fost selecționer al naționalei de handbal feminin, după înfrângerea cu Cehia: "Nu sunt convins că toată lumea înțelege"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 decembrie 2017

Radu Voina, fost selecționer al naționalei de handbal feminin în perioada 2008-2012, a analizat eliminarea României în optimile de finală ale Campionatului Mondial, după înfrângerea suferită în fața Cehiei (27-28).

Voina a remarcat că singura jucătoare de la națională care își asumă responsabilitatea în teren este Cristina Neagu, dar pune și problema selecționerului și spune că este posibil să existe o problemă de comunicare.  

"Am văzut o echipă a Cehiei modestă, dar am văzut un joc modest al echipei noastre. Nu se poate să fie doar Cristina Neagu. Cât poate să ducă? Restul jucătoarelor unde sunt? Trebuie să își asume responsabilitatea și alte fete.

N-am știut să exploatăm ce avem, pentru că stăm într-o singură jucătoare. Chiar dacă menajăm jucătoarele, ele trebuie să fie tot timpul conectate. Au avut trei zile libere, nu poti să spui că au fost obosite. Eu le-aș fi ținut în priză.

Trebuie să vorbim românește la echipa națională, să înțeleagă toata lumea ce avem de spus. Chiar dacă se vorbește engleză, eu nu sunt convins că toată lumea înțelege", a spus Radu Voina la Sport Total FM.

România a pierdut meciul cu Cehia printr-un gol încasat în ultimele secunde ale meciului, deși tricolorele au condus meciul până în ultimele 10 minute. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.