Handbal

Cum explică Federaţia dezastrul cu Cehia: "Sunt două cauze vizibile"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 December 2017

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a analizat parcursul României de la Campionatul Mondial de Handbal, "tricolorele" oprindu-se luni în optimi după o înfrângere dramatică cu Cehia.

"În momentul de faţă sunt destul de afectat de rezultatul de ieri. Acest turneu în sine necesită mai mult timp pentru a fi analizat, dar, ca să fiu pragmatic şi să răspund la întrebare, sunt câteva cauze vizibile.

Lipsa de experienţă sau mai mult faptul că destul de multe fete au acuzat încărcătura meciului, vorbim despre un meci eliminatoriu la un Campionat Mondial. Iar al doilea lucru vizibil este maniera de arbitraj, dar nu în sensul negativ. Modul în care aceşti arbitri au arbitrat a dezavantajat echipa României. Să stai aproape o repriză cu un om în minus nu este uşor la acest nivel.

Nu abdic de la ideea de la care am pornit. Totuşi, lăsând la o parte dezamăgirea de ieri, România a terminat pe locul 10 un Campionat Mondial. Suntem în primele 10 echipe ale lumii la început de ciclu olimpic", a declarat Alexandru Dedu, potrivit ziare.com.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.