Campionate

Ibrahimovici nu a mai rezistat! Atac la adresa lui Guardiola: "Un bărbat îşi rezolvă problemele"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 decembrie 2017

Zlatan Ibrahimovici l-a atacat pe Pep Guardiola, fostul său antrenor de la Barcelona, pe care îl numeşte "cel mai imatur antrenor" cu care a colaborat în întreaga carieră.

Suedezul din atacul lui United a rememorat perioada petrecută pe Camp Nou şi spune că Guardiola a schimbat sistemul de joc pentru a-l favoriza pe Leo Messi.

"Am marcat multe goluri în primele şase luni petrecute acolo, care au fost perfecte. Apoi, s-a schimbat sistemul şi tactica, ceea ce nu a fost bine pentru mine. Clubul mi-a spus să vorbesc cu Guardiola. I-am spus lui Guardiola că a sacrificat alţi jucători pentru Messi, iar el mi-a spus că mă înţelege.

Apoi, m-a trimis pe bancă pentru următorul meci, apoi pentru următorul meci şi tot aşa. Apoi, nu a mai vorbit deloc cu mine, nici măcar nu m-a mai privit în ochi. Intram într-o cameră, iar el ieşea. Am fost undeva pentru a mă întâlni cu el, iar el a plecat în altă parte. Am înţeles că a fost ceva ce a depăşit fotbalul.

Nu a fost cel mai îngrozitor antrenor cu care am lucrat, dar cu siguranţă a fost cel mai imatur pentru că un bărbat îşi rezolvă problemele", a declarat Ibrahimovici, potrivit goal.com.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.