Liga 1

EXCLUSIV Știm echipa care concurează cu FCSB și CFR pentru transferul lui Moruțan! E calificată în primăvara UEFA Champions League

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 13 decembrie 2017

Olimpiu Moruțan (18 ani) este unul dintre cei mai disputați jucători ai Ligii 1. FCSB și CFR Cluj sunt formațiile care și-au manifestat dorința de a-l aduce pe mijlocașul de la Botoșani, însă fotbalistul are și o ofertă concretă din Ucraina. 

Nu Dinamo Kiev, ci Șahtior Donețk, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, este formația care concurează că Gigi Becali pentru semnătura talentatului fotbalist de la FC Botoșani. 

Surse GSP susțin că oferta ucrainenilor este una comparabilă cu cea făcuă de Gigi Becali pentru fotbalist. De asemenea, alte două echipe din Anglia și Italia s-au interesat de Moruțan, însă n-au înaintat înă nicio ofertă concretă. 

Această săptămână este una importantă în transferul lui Olimpiu Moruțan. Valeriu Iftime trebuie să-i dea un răspuns lui Gigi Becali. Cel mai probabil discuțiile dintre cele două cluburi se vor purta după disputarea ultimei etape din acest an.

"E adevărat că Moruțan e cel mai curtat jucător la acest moment. Toată lumea întreabă de el. Din toate campionatele, din Portugalia, Anglia, Rusia, din toată Europa. La acest moment, doar Steaua are interes concret", a fost reacția lui Cornel Șfaițer la TV Digi Sport. 

600.000 €este cota pe transfermarkt a lui Olimpiu Moruțan 

Olimpiu Moruțan a înscris două goluri și a oferit patru pase decisive în acest sezon în care a jucat 20 de partide. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.