Campionate

Dezvăluiri incendiare! Antrenorul a fost dat afară din motive incredibile: ”Întârzieri frecvente la antrenamente, femei în camere, haos general”

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 13 decembrie 2017

Încep să iasă la suprafață motivele pentru care Lille l-a dat afară pe antrenorul Marcelo Bielsa. Nu rezultatele slabe l-au curățat pe "El Loco", ci faptul că antrenorul scăpase total situația de sub control.

Cotidianul L'Equipe a aflat că la echipă guverna anarhia, după ce argentinianul le-a dat mână liberă jucătorilor să se autogestioneze în vestiar, chiar și în cantonamente! Așa s-a ajuns la indisciplină generalizată, totul cu acordul lui Bielsa, care tolera haosul! 

Alungat de Bielsa, chemat ca înlocuitor!

"Întârzierile la pregătiri deveniseră o obișnuință, iar căpitanul Amadou nu putea aplica sancțiuni fără sprijinul tehnicianului. Și mai mult, înaintea partidei din Cupa Ligii cu Valenciennes, de pe 25 septembrie, câștigată la penalty-uri, o femeie a pătruns în camera unui jucător", scriu francezii. "

El Loco" plătește și pentru conflictul cu Luis Campos, consilierul președintelui Lopez. Nu-și mai vorbeau din vară după neînțelegerile de mercato, Bielsa concediindu-l pe analistul video, Joao Sacramento, omul lui Campos, care apoi a preluat-o pe Lille. 

400.000 €brut este salariul lunar pe care îl pretinde Bielsa ca despăgubire până în iunie 2019, când îi expiră contractul cu Lille 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.