Campionate

Neymar ratează încă un meci al PSG-ului » S-au aflat motivele pentru care și-a prelungit weekend-ul în Brazilia

FOTO: Instagram

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 13 decembrie 2017

Brazilianul Neymar, învoit de PSG pentru a-și rezolva ”problemele personale”, se întoarce abia azi la Paris. Putea zbura la Strasbourg pentru duelul de diseară din Cupa Ligii, dar a ratat al doilea meci la rând .

Neymar și-a prelungit week-end-ul petrecut în Brazilia, iar presa franceză a descoperit "motivele personale" ale absenței de la PSG. Pentru sora Rafaella, 21 de ani, de care e foarte apropiat a sărit și peste meciul cu Strasbourg de diseară, din "optimile" Cupei Ligii. În Ligue 1, cu Lille, oricum nu putea evolua fiind suspendat. 

Mai odihnit, mai alb

Atacantul carioca a îmbinat însă utilul cu plăcutul și s-a mai și distrat puțin. A fost invitat la aniverarea tatălui unui bun prieten, Guilherme Pitta, la Santos, aproape de reședința familiei sale. "Mulțumesc pentru vizită, ai rămas umilința încarnată, de aceea te iubesc", a postat pe Instagram Reinaldo Pitta. Apoi, a profitat că e în țară și a dat o fugă la dentistul de încredere, Rafael Puglisi, care l-a pregătit de revenirea la Paris, postând o poză din cabinetul stomatologic. Neymar ar urma să aterizeze în capitala Franței în cursul zilei de astăzi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.