Liga 1

Nedelcearu primește avertismentul final: "A fost ultimul derapaj!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 decembrie 2017

Ionuț Nedelcearu este unul dintre cei mai promițători tineri din lotul lui Dinamo, dar selecționerul Cosmin Contra i-a transmis că la următorul derapaj disciplinar va fi sancționat dur de club și de prima reprezentativă.

Nedelcearu a fost implicat în două scandaluri, la club și la naționala de tineret, iar în ambele rânduri a petrecut execesiv în timp ce se afla în cantonament. Contra este de părere că, la următorul episod de acest gen, Nedelcearu va avea de suferit.

"Nedelcearu poate fi o soluţie de viitor, dacă va avea constanţă în joc. Îi ştiu calităţile şi sunt convins că are potenţial enorm. Trebuie să fie mult mai concentrat la fotbal.

Cred că a fost ultimul derapaj (n.r. scandalul de la Bacău, înaintea meciului de Cupă cu Aerostar). Altfel e gata. Şi nu doar pentru mine şi echipa naţională, cred că şi pentru cei de la Dinamo", a spus Contra la TV Digi Sport.

19 meciuria jucat în Liga 1 Ionuț Nedelcearu în acest sezon. Fundașul de 21 de ani este cotat de transfermarkt la un milion și jumătate de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.