Handbal

Cristina Neagu nu-şi mai revine » Mesajul postat azi pe Facebook: "Asta ne-a făcut să ne gândim mai puţin la bucuria de a juca handbal"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 December 2017

Cristina Neagu, 29 de ani, cea mai bună handbalistă a României de la CM din Germania, e bântuită de eşecul dramatic suferit de "tricolore" în meciul din optimi cu Cehia, 27-28. 

"Așa cum v-am promis, echipa României a luptat și a dat totul pe teren la acest Campionat Mondial. Din păcate, presiunea meciului eliminatoriu ne-a făcut să ne gândim mai mult la rezultat și mai puțin la bucuria de a juca handbal, așa cum am făcut-o la meciurile din grupă și ne-am întors acasă, cred eu, prematur.

Mulțumiri speciale pentru oamenii care ne-au susținut din tribună, dar și pentru cei care ne-au urmărit din față televizoarelor și ne-au transmis încurajări pe parcursul turneului final! Vă doresc Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi! Hai, România!", a scris jucătoarea lui CSM Bucureşti pe contul său de Facebook. 

Cristina Neagu a avut o prestaţie imperială contra Cehiei, reuşind să înscrie de nu mai puţin de 13 ori. Per total, Neagu a înscris 42 de goluri la Mondial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.