Handbal

Antrenoarea de la CSM Bucureşti a analizat eliminarea României la Mondial: "Multe dintre jucătoarele tinere depind de felul cum joacă Neagu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 decembrie 2017

Helle Thomsen, antrenoarea clubului CSM Bucureşti şi a naţionalei Olandei, susţine că eliminarea României în optimile de finală ale Campionatului Mondial a fost o mare surpriză şi a vorbit de motivele care dus la înfrângerea tricolorelor cu Cehia.

"M-am uitat la toate meciurile României. A fost o mare surpriză eliminarea. România are o echipă extraordinară, dar au şi multe jucătoare tinere. Multe dintre ele depind de felul în care joacă Neagu.

România va fi o naţională mai bună în viitor, atunci când jucătoarele tinere vor căpăta experienţă. Le-am trimis mesaje, bineînţeles, lui Neagu şi Udriştioiu. Sunt jucătoarele mele. Normal că le-am dat un mesaj", a spus Helle Thomsen, citată de TV Telekom Sport.

Olanda este în semifinalele Campionatului Mondial, unde va juca împotriva Norvegiei, după ce în sferturi a eliminat chiar Cehia, scor 30-26. În celălalt meci din penultimul act, Suedia întâlneşte naţionala Franţei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.