Europa League

FCSB nu se sperie de Lazio: "Nu vedeam o echipă mai slabă"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 decembrie 2017

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine de la FCSB, este de părere că roş-albaştrii nu ar fi putut avea un adversar mai facil la tragerea la sorţi pentru şaisprezecimile Europa League, deşi ar fi preferat o echipă din Moscova.

Fostul goalkeeper susţine că FCSB are şanse de a elimina Lazio, spre deosebire de situaţia în care ar fi întâlnit Atletico Madrid sau Sporting Lisabona.

"Mi se pare o tragere bună. Nu vedeam o echipă mai slabă. Eu mi-aș fi dorit, sincer, una din Moscova. În niciun caz nu mi-aș fi dorit Sporting, Atletico Madrid, Arsenal. Eu zic că Lazio e o echipă bună, dar noi avem șansa noastră. Lazio nu e o echipă de speriat, ca Atletico Madrid sau chiar Sporting", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Cele două echipe din Moscova pe care le-ar fi putut întâlni FCSB sunt Lokomotiv şi ŢSKA. Urna capilor de serie în tragerea la sorţi pentru şaisprezecimi: Lazio, Villarreal, Dinamo Kiev, Braga, AC Milan, Atalanta, Lokomotiv Moscova, Viktoria Plzen, Arsenal, Salzburg, Athletic Bilbao, Zenit Sankt Petersburg, ŢSKA Moscova, Atletico Madrid, Sporting Lisabona, RB Leipzig.

2.25este cota la NetBet pentru ca Lazio să câștige ambele meciuri cu FCSB din ”șaisprezecimile” Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.