Liga 1

UPDATE Viitorul neagă existența unei clauze în contractul lui Florin Tănase care i-ar aduce 250.000 de euro clubului lui Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 decembrie 2017

Gazeta Sporturilor de vineri dezvăluie cum Hagi poate face o mică avere în meciul cu FCSB dacă Viitorul primește gol!

Este vorba despre o clauză care acum, înaintea înfruntării directe dintre roș-albaștri și campioană, pică foarte ciudat.

Practic, al doilea favorit al bookmakerilor să marcheze duminică seară îi va băga 250.000 de euro în buzunare "Regelui" cu o reușită în poarta Viitorului!

Toate detaliile, cum s-a ajuns în această situație controversată, doar în Gazeta de vineri (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)!

reacțiA Viitorului

Clubul Viitorul neagă existența unei clauze în contractul lui Florin Tănase printr-un comunicat: "Clubul Viitorul dezminte în totalitate existența unei astfel de clauze în contractul jucătorului Florin Tănase. Acest gen de informații nu fac decât să aducă un prejudiciu de imagine şi să creeze o presiune înaintea unui meci extrem de important pentru campioana României.

Pentru eliminarea unor astfel de materiale false, avem dorința ca pe viitor să fim contactați înaintea apariției acestora pentru a ne expune punctul de vedere".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.