Liga 1

UPDATE S-au terminat negocierile pentru jucătorul la care visează Becali » Fotbalistul a ezitat să semneze: "Asta vreau"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 decembrie 2017

Transferul lui Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani la FCSB este tot mai aproape de a se realiza.

update 11:45

Moruțan a ieșit de la negocieri. Jucătorul a declarat că îi va da un răspuns lui Becali miercuri. "Încă nu am semnat. O să mă mai gandesc. Miercuri vin cu un răspuns concrect. Ne-am înțeles la tot. Vreau să vorbesc și cu familia. Dacă voi semna, voi rămâne până la vară la FC Botoșani. Mi-aș dori să joc în Europa League, dar asta e. FCSB e un club mare și vreau să demonstrez că sunt bun", a spus Moruțan la TV Digi Sport.

update 11:00

Cornel Șfaițer, președintele de la FC Botoșani, Olimpiu Moruțan și impresarul jucătorului au ajuns la sediului clubului FCSB.

Știrea inițială:

Gigi Becali a anunțat că a ajuns la un acord cu șefii celor del a FC Botoșani pentru mijlocașul de 18 ani. Potrivit surselor GSP.RO, jucătorul va sosi azi la București, în jurul prânzului, împreună cu impresarul său, pentru a negocia contractul cu gruparea pregătită de Nicolae Dică.

600.000 €este cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt.de

 Cele două părți au șanse mari să ajungă la un acord, având în vedere că fotbalistul își dorește să ajungă la echipa roș-albastră, iar Becali îl apreciază pe mijlocaș.

"Am înțeles că  Moruțan are un impresar... ce vrea el, să joace la FCSB pe 8-10.000 de euro sau la Botoșani pe 1.000? Eu când dau salarii mari nu vreau să creez discrepanțe. Dau salarii mari pentru ca jucătorii să aibă un confort psihic", spunea Becali joi, la TV Digi Sport.

2 goluri
în 20 de partide are Moruțan în actualul sezon din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.