Campionate

VIDEO Napoli a învins la Torino și a trecut pe primul loc! Inter a picat la crash test » Prima înfrângere în acest sezon de Serie A!

Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 16 December 2017

Inter a suferit azi prima înfrângere din acest sezon. Ceea ce Juventus, Napoli sau AC Milan n-au reușit, a făcut Udinese, care, de când este antrenată de Massimo Oddo, traversează o formă excelentă. A câștigat cu 3-1 chiar pe stadionul "Giuseppe Meazza" și i-a dat șansa lui Napoli să revină pe locul 1.

Torino - Napoli 1-3
Au marcat:
 Belotti 63 / Koulibaly 4, Zielinski 25, Hamsik 30
TEXT / VIDEO

Hamšík l-a egalat pe Maradona!

Napoli și-a recuperat primul loc pierdut pentru două etape după recitalul oferit cu Torino (3-1), profitând de pasul greșit făcut de Inter. Ocazie cu care Hamšík a marcat din nou în Serie A, după o pauză de două luni și jumătate. Golul de 3-0, din pasa lui Mertens, a fost doar al doilea în acest campionat al slovacului, dar înseamnă o reușită istorică. Căpitanul azzurro a egalat astfel recordul lui Maradona, 115 goluri în toate competițiile în tricoul lui Napoli!

Echipe de start:
Torino: Sirigu; De Silvestri, N'Koulou, Burdisso, Molinaro; Baselli, Valdifiori, Rincón; Iago Falque, Belotti, Berenguer
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsík; Callejón, Mertens, Zielinski

Cronica meciului Inter - Udinese 1-3

Unica neînvinsă în Serie A s-a împiedicat după o serie pozitivă de 18 jocuri. Trădat de apărare și penalizat de ratări, Spalletti a irosit ocazia de a fi prima oară lider trei etape la rând.

Vezi AICI video de la meci!

Inter n-a reacționat la alarma trasă de Spalletti după ce i-a trecut glonțul pe lângă ureche în Cupă cu Pordenone. Marți s-a calificat după penaltyuri, ieri s-a întors roata. Tot de la 11 metri s-a scris și istoria thrillerului cu Udinese (1-3), primul eșec nerazzurro în Serie A după o serie de 18 etape!

Deschiderea neașteptată de scor părea să fie doar o Lasagna ușor de digerat, dovadă și reacția fulgerătoare a lui Icardi. Egalare de vârf de clasă, după 71 de secunde. De mai mult timp a avut nevoie arbitrul Mariani să consulte VAR pentru a-și modifica decizia, lovitură de pedeapsă în loc de aut de poartă, la hențul lui Santon (foto 1), care a blocat centrarea trimisă de Widmer (foto 2)!

Bătut de un milanist

Handanovici n-a putut face minuni la nesfârșit, bara transversală l-a ajutat în schimb pe Bizzarri, portarul de 40 de ani securizând triumful, pecetluit de De Paul (61) și Barak (77). Oddo, produs al Milanului, l-a învins astfel pe Spalletti, lansat ca antrenor tocmai la Udinese, între 2002 și 2005!

23 de meciuri oficiale și amicale era seria fără eșec (17 victorii și 6 remize) a lui Spalletti la Inter, ruptă de Udinese, ce pierduse ultimele 5 partide cu nerazzurrii în Serie A

3 goluri a înscris Lasagna pe San Siro-Meazza. Prima sa reușită în Serie A a venit pe terenul lui Inter, în ianuarie 2016. Kevin marcase și în poarta Milanului în acest sezon

"Am făcut un efort imens pentru a depăși o echipă devastatoare în plan fizic care poate lua titlul. Am rezistat fluierăturilor fanilor, pentru că exersez mult penaltyurile"
Rodrigo De Paul, mijlocaș Udinese

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.