Liga 1

Dan Petrescu, extrem de nemulțumit după 1-2 cu Craiova: "Meritam un egal, au fost faze controversate și ei au stat pe jos"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 decembrie 2017

Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de rezultatul de la Craiova, unde CFR Cluj a pierdut cu 1-2 în fața lui CS U, susținând că echipa sa a fost dezavantajată de centralul Istvan Kovacs.

"Cred că meritam cel puțtin un egal, mai ales că au fost faze controversate, au fost două faze clare la care ne-au dezavantajat. La primul gol n-a fost corner și apoi a fost penalty la Gustavo, a preluat mingea cu mâna în careu.

Dacă intram cu 0-0 la cabine era foarte greu pentru Craiova, trebuia să iasă la joc în repriza a doua. Așa, ei s-au apărat, au stat pe jos, au dat în tribune", a spus Dan Petrescu la Look TV.

Tehnicianul clujenilor susține chiar și după această înfrângere că echipa sa este mulțumită, în condițiile în care obiectivul este calificarea în cupele europene.

"Suntem mult mai bine decât ne așteptam. Nu e obiectivul meu să iau campionatul. Dacă vom reuși e foarte bine, dar obiectivul meu e să mergem în cupele europene", a adăugat Dan Petrescu.

"Craiova are un mare avantaj față de celelalte echipe, joacă mereu în 12 cu acest public"
Dan Petrescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.