Liga 1

Alex Băluță, reacție nervoasă la adresa lui Istvan Kovacs: "Asta a așteptat!" » Internaționalul român se gândește la plecare: "Sunt de 4 ani aici"

Foto: facebook.com/UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 December 2017

Alexandru Băluță a reacționat după ce a fost eliminat de Istvan Kovacs în partida câștigată de CS U Craiova cu CFR Cluj, scor 2-1. Căpitanul oltenilor a lansat câteva săgeți la adresa lui Kovacs și a recunoscut că se gândește chiar la o plecare de la CS U Craiova.

"Prea ușor mi s-au oferit acele cartonașe galbene. Dar nu mai poți să le spui nimic arbitrilor, nu mai poți vorbi nimic. Sunt căpitan, e normal să mă duc să vorbesc cu el.

Culio a fost șmecher, nici nu l-am atins. Nu meritam să fiu eliminat, dar asta a așteptat și domnul arbitru, să mă elimine. Dar degeaba, nu s-a mai schimbat nimic.

Azi am arătat ca o echipă mare, am jucat exact ce am pregătit. Dacă o ținem tot așa, sunt convins că ne menținem în primele 3 locuri. Dar nu trebuie să ne umflăm, mai sunt destule meciuri.

Mă bucur că am făcut fericiți atâția oameni. Pot merge fericit în vacanță. M-ar fi durut sufletul dacă ne egalau. Voi lipsi cu Dinamo, asta e, nu mai pot întoarce decizia, sunt sigur că vom face un meci mare cu ei, am încredere în colegi", a zis Alexandru Băluță la Look TV.

...despre plecare, la TV Telekom Sport: "Mă gândesc și eu să plec, vă dați seama, am 4 ani aici. Dar cât timp voi sta, îmbrac cu drag tricoul Craiovei. Cred că mi se potrivesc campionatele din Italia și Spania"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.