Stranieri

VIDEO 11 la rând! Șumudică face spectacol în Turcia! Victorie pe terenul lui Akhisar, scor 2-0! Kayseri urcă pe podium + Reacția antrenorului român

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 decembrie 2017

Kayserispor continuă seria de meciuri fără înfrângere, ajugând la 11 partide, după ce s-a impus în deplasare, pe terenul lui Akhisar Genclik Spor, scor 2-0.

Veteranul de 34 de ani Umut Bulut a semnat ambele reușite ale formației antrenate de Marius Șumudică, ajungând la 9 reușite în acest sezon, la egalitate cu brazilianul Love.

Victoria o urcă pe Kayserispor pe locul 3, cu 30 de puncte, peste Beșiktaș, Fenerbahce și Trabzon, primele două având și un meci mai puțin. Este la 3 lungimi de Basakeshir, care e lider, cu 33 de puncte.

"Scopul nostru era să luăm 3 puncte. A fost un meci bun. Cred că merităm 3 puncte. Astăzi, ne-am dominat adversarul din minutul 1 până în minutul 90. Adversarii n-au avut nicio şansă la poartă. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie. Am început meciul în 4-2-3-1, am schimbat apoi şi am revenit la 4-5-1. Am fost mai buni şi am câştigat. Scopul meu este să terminăm în primele 8 echipe. Mereu există presiune", a declarat Marius Şumudică, potrivit kayseriolay.com.

FINAL Akhisar - Kayserispor 0-2 (Bulut 20, 75)

VEZI LIVETEXT AICI! /  VIDEO AICI
*Vural s-a accidentat după 8 minute, iar Fernando Boldrin i-a luat locul

11 meciuri 
consecutive fără înfrângere are Kayserispor în toate competițiile

Echipele de start:

Akhisar: Lukac - Osmanpasa, Yumlu, Tasdelen, Keles - Serginho, Ceviker - Adin, Aydogdu, Bayram - Hora

Kayserispor: Lung Jr. - T. Lopes, Kana, Săpunaru, Turan - Cinaz, Badji - Mendes, Turuc, Vural - Bulut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.