Tenis

Relație tensionată între Sorana Cîrstea și Șarapova: "Nici măcar nu se uită la mine"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 December 2017

Sorana Cîrstea (locul 37 WTA) a dezvăluit că relația dintre ea și Maria Șarapova nu e deloc una bună.

"De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos... Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea", a povestit Sorana la TV Digi Sport.

Jucătoarea noastră a vorbit și despre Serena Williams: "Serena s-a mai relaxat. A devenit o prezenţă foarte plăcută în vestiar. Tot timpul este bine dispusă, volubilă, s-a schimbat faţă de acum câţiva ani, când era precum Șarapova".

Sorana a dat detalii și despre relația de prietenie pe care o are cu Ana Ivanovici: "Am devenit prietene în 2009, aveam acelaşi sponsor, am început să facem antrenamente împreună şi uşor-uşor ne-am dat seama că avem acelaşi tip de personalitate, educaţie, familii.

Practic am crescut la fel, suntem surori din familii diferite. Venim din Europa de Est, avem acelaşi mod de a gândi, ne-am apropiat foarte mult. Vorbim, dacă nu zilnic, la două-trei zile, îmi dă poze non-stop cum evoluează burtica şi copilul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.