Liga 1

EXCLUSIV/FOTO A fugit de la FCSB! Dică, îți spunem noi ce făcea Alibec: iată unde s-a pozat atacantul în ziua meciului cu Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 decembrie 2017

Alibec s-a antrenat alături de colegii săi și era anunțat în lot pentru meciul cu Viitorul 2-0, dar a preferat să plece la munte duminică dimineață, alături de mai mulți prieteni!

Declarațiile lui Becali din ultimele săptămâni chiar se confirmă! "Alibec n-are nimic, se alintă. Dacă îl supără cineva se dă accidentat, nu mai vrea să joace. Mi-a spus cineva care e prieten cu Șumudică că Alibec i-ar fi spus lui Șumudică că se dă accidentat și nu mai vrea să joace: «Ce, bă, mai joc eu pentru ăștia?»", spunea Becali joi seară.

Ca să contraatace, Denis a reapărut la antrenamente chiar cu câteva zile înaintea meciului cu Viitorul, s-a pregătit normal şi era anunțat în lot de către Nicolae Dică pentru partida de aseară. Doar că, cu două ore înainte de meci, surpriză! Alibec n-a ajuns cu autocarul echipei la Arena Națională, iar în momentul în care au fost anunțate echipele, Denis nu era nici titular, nici pe banca de rezerve!

Jucătorul a decis să plece din București imediat după discuția de la baza din Berceni. Destinația? La munte, cu schiurile pe pârtie! Atacantul care n-a marcat niciun gol în actualul sezon de Liga 1 a fost deconspirat chiar de prietenii săi care au postat în această seară pe rețelele de socializare o imagine cu Denis la schi! Sport interzis de Regulamentul de ordine interioară al echipei de care fotbalistul de 26 de ani n-a ținut cont! 

"Alibec n-a avut nicio problemă medicală, a fost doar decizia mea. N-am mai vorbit cu el în ultima perioadă. Nu știu ce-și dorește, să răspundă el ce vrea să facă pe viitor. Avem două luni până se reia campionatul, iar dacă vrea să plece și există o ofertă, e liber să decidă" Nicolae Dică, antrenor FCSB, după meciul cu Viitorul 2-0

 Imaginea cu Denis Alibec și prietenii săi la munte

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.