Nationala

EXCLUSIV Motivul tulburător al rupturii totale dintre Gică Popescu și Anghel Iordănescu: "Așa n-ar mai fi fost condamnat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 decembrie 2017

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a acordat un amplu interviu pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Popescu a vorbit și despre relația dintre Anghel Iordănescu și Gică Popescu, dezvăluind în premieră motivul pentru care cei doi nu-și mai vorbesc, deși au colaborat la echipa națională.

"La condamnarea lui Popescu, mai mult indirect, ar fi contribuit și inerția lui Iordănescu. Gică avea nevoie de un act prin care i-a vândut lui Iordănescu locul pe care e acum o școală din Pipera. Dacă ar fi avut acel act, Popescu n-ar mai fi fost condamnat. Și Iordănescu nu i l-a dat. Eu mă opresc aici cu explicațiile.

Mai multe vă poate spune Gică. Iordănescu e într-un conflict total cu Generația de Aur. E posibil să mai fie și alte motive pe care nu le stăpânesc", a spus Pompiliu Popescu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

"Cu Iordănescu e ceva personal, ceva mai urât. Nici nu ne-am mai întâlnit și nu țin neapărat să-l văd"Gică Popescu, în octombrie

Pe 4 martie 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, Gică Popescu a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile primită în Dosarul Transferurilor. A fost eliberat pe 4 noiembrie 2015.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.