Liga 1

Eugen Neagoe după eșecul de la Voluntari: "Le cer scuze oamenilor care s-au uitat la TV și au fost chinuiți"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 decembrie 2017

Sepsi a făcut un nou meci modest și a pierdut clar partida cu Voluntari, scor 0-3. Antrenorul Eugen Neagoe le cere scuze celor care s-au uitat la meci pentru prestația elevilor săi și anunță măsuri dure pe care le va lua în această iarnă. 

"Ce aş putea să vorbesc după asemenea momente? Nici în Liga a treia nu se fac asemenea greşeli. Mi-am pus mari speranţe în această partidă. Dar am fost o ruşine, îmi cer eu scuze pentru oamenii care au stat în faţa tv-ului şi au fost chinuiţi de ce arătat Sepsi în această seară.

Dacă ei nu puteau să înscrie, le-o dădeam noi, astfel încât să marcheze. Repet, a fost ruşinos cum ne-am prezentat, iar principalul vinovat sunt eu. Asta pentru că eu am făcut primul 11. Vor pleca cel puţin 11-12 jucători, ne strângem mâinile şi ne despărţim.

Sper să o facem ca prieteni, dar aşa nu se mai poate. Trebuie să aducem fotbalişti în fiecare compartiment, inclusiv în poartă. Nu putem să continuăm de maniera cum am evoluat în această seară. Dacă va fi nevoie de 12, de 14 jucători, atâţia vom aduce", a zis Neagoe la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.