Altele

Dezvăluire frapantă făcută de ministrul Tineretului şi Sportului: "Săptămâna trecută, un director mi-a spus că «Ne-am premiat noi» cu banii pentru sportivi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 decembrie 2017

Prezent în emisiunea Tribuna Zero, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a dezvăluit un moment frapant din culise.

...despre Campionatul European din 2020: "Premiem performanţa. Ne-am stabilit clar 10 ramuri olimpice, cele care ne-au adus mândrie şi prestigiu. Venim cu un master-plan de investiţii. Nu este foare uşor să îl facem. Avem angajamentul faţă de UEFA că terminăm cele 4 stadioane până în 2020. Nu au început încă lucrările. Anul viitor o să facem din asta o prioritate. Mai aveam un proiect prin care să construim în fiecare judeţ câte un stadion".

...despre problemele sportului românesc: "Se investesc enorm de mulţi bani. Bugetul MTS este undeva în jurul valorii de 400 de milioane de lei. Dar nu există eficienţă. Toţi banii ajung unde trebuie? A venit un director acum o săptămâni şi mi-a cerut bani să premieze sportivii de la club. I-am zis că doar le dădusem suma necesară. Răspunsul lui a fost că «Ne-am premiat noi». Am făcut audieri la toate cluburile. Avem secţii unde avem mai mulţi antrenori decât sportivi. Sunt ramuri unde nu avem eficacitate".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.