Liga 1

Dinu dă de pământ cu Rivaldinho și Bokila! Săgeți și către Adrian Mutu: "Niște cocostârci!" :) » Cum îl taxează pe "Briliant"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 decembrie 2017

Cornel Dinu nu i-a iertat pe Rivaldinho și Bokila pentru ratările din partida cu ACS Poli Timișoara, terminată la egalitate, scor 0-0. Fostul antrenor al lui Dinamo i-a desființat pe cei doi, pe care i-a numit cocostârci. 

"În prima repriză am simțit că vrea să joace la victorie Dinamo. Au fost multe mingi aruncate pe Rivaldinho și Nemec. Și chiar niște combinații în părțile laterale. Totuși în prima repriză echipa care a atacat mai mult a fost Timișoara. A avut o mobilitate specială în compartimentul ofensiv.

Peste mobilitatea jucătorilor de la Dinamo din defensivă. Dinamo a avut un joc șters, dar chiar și așa putea câștiga. Doar că a avut în atac doi cocostârci, mă refer la Rivaldinho și Bokila.

De primul e doar numele și niște interese ale celor care l-au adus aici, ori niște procente. Au avut niște situații extraordinare. Cert e că sunt străini de fotbal", a zis Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.