Liga 1

Inegalabil! Lecție de istorie predată de Ionuț Popa: "Am făcut ședințe cu jucătorii mei despre Revoluție și despre moartea Regelui Mihai"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 decembrie 2017

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli, a analizat în stilu-i caracteristic remiza obținută de echipa sa pe teren propriu cu Dinamo, 0-0. Totodată, antrenorul bănățenilor a dezvăluit că le-a predat jucătorilor săi două teme importante din istoria României.

"Îi felicit pe jucători. Vreau să vin cu două amănunte cu care m-am confruntat în această săptămână. Am avut două ședințe teoretice cu jucătorii, una privind Revoluția și una privind viața și moartea Regelui Mihai. Jucătorii mei s-au prezentat excelent la acese două lecții, vreau să-i felicit. Le dau 10 jucătorilor mei pentru cunoștințele istorice. 

Îmi exprim dragostea pentru toți bucureștenii și românii care au participat la înmormântarea Regelui. I-am cunoscut în 2001 și pe Rege și pe Regină, la Săvârșin, am suferit extraordinar după moartea lui, atât eu cât și echipa mea. 

Referindu-mă la joc, am dominat jocul, pe un teren foarte greu, desfundat. Pentru fotbalul prestat azi, jucătorii merită nota 8. Mie îmi acord nota 5 ca să pot să trec examenul.  Dinamo are jucători valoroși, mi-au plăcut Mahlangu, Katsikas și Hanca. Din echipa mea mi-au plăcut toți jucătorii. 

A fost un an împărțit în două părți. Am obținut rezultate neașteptat de bune în prima parte, iar în a doua parte am așteptat să vină rezultatele bune", a declarat Ionuț Popa, la Look TV. 

Vezi aici cronica meciului ACS Poli Timișoara - Dinamo 0-0
VIDEO de la meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.