Liga 1

Dragomir face acuzații șocante: "Gigi m-a sunat și mi-a zis «Bă, trebuie să te dăm afară! Îmi face SRI vilă»"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 decembrie 2017

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre alegerile pierdute în fața lui Gino Iorgulescu și dezvăluie ce telefon a primit de la Gigi Becali, care în acel moment era în închisoare.

Potrivit lui Dragomir, Victor Ponta și Serviciul Român de Informații s-au implicat în alegerile de la LPF, iar Gigi Becali i-a dezvăluit ce a primit din partea SRI pentru a-l vota pe Iorgulescu.

"M-a sunat Gigi Becali din puşcărie. Mi-a zis «Bă, te rog să mă ierţi, dar trebuie să te dăm afară. Îmi face SRI-ul vilă în centrul puşcăriei». Totul e înregistrat. Nu pot minţi cu asemenea lucru. Luaţi înregistrările. A stat bine. Ponta s-a ţinut de cuvânt vis a vis de Gigi Becali", a spus Dragomir pentru Prosport.

După alegerile LPF din 2013, Dragomir a spus de mai multe ori că a fost victima unor interese politice și că bani din drepturile TV urmau să fie băgați în campania pentru alegerile prezidențiale ale lui Victor Ponta. 

"La alegeri a fost lucrătură politică. S-au făcut presiuni mari să fiu schimbat. Aveau nevoie de un om de-al lor, care să răspundă la comenzi. După ce l-a pus pe Gino Iorgulescu, Ponta a vrut să mă aresteze. Era vorba de bani mulți, iar Ponta se pregătea de campania prezidențială din 2014, avea nevoie de finanțare. Arpad Paszkany mi-a spus să-i cedez banii din drepturile, fără licitație, și i-am spus că e ilegal. Mi-a promis un comision de 4 milioane de euro pe an, în următorii 5 ani, adică 20 de milioane. Dacă acceptam, trebuia să dau în fiecare an câte 1 milion de euro pentru campanii. Prima era în 2014, campania prezidențială"Dumitru Dragomir, în noiembrie, pentru Evenimentul Zilei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.