Campionate

Gest impresionant făcut de Cristiano Ronaldo » Va construi un spital

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 decembrie 2017

Cristiano Ronaldo va finanța construirea unui spital de pediatrie în capitala statului Chile, Santiago, în colaborare cu omul de afaceri italian Alessandro Proto.

Spitalul va fi construit în 2020, iar capitala din Chile este primul oraș dintr-o listă mai lungă, unde Cristiano și Alessandro Proto intenționează să construiască spitale de pediatrie, a anunțat firma de avocatură Brafman & Associates, care gestionează afacerile portughezului.

"Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo va construi un spital de pediatrie în Santiago Chile, în 2020. Cristiano - până acum singurul jucător care a câștigat premiul FIFA pentru cel mai bun fotbalist din lume - și Alessandro sunt foarte fericiți pentru această inițiativă", informează comunicatul, citat de ESPN.

Atacantul de 32 de ani a fost pentru al doilea an la rând cel mai bine plătit fotbalist, iar o parte din câștigurile sale au fost donate cauzelor umanitare. Printre asociațiile în care s-a implicat Ronaldo, se numără "Salvați Copiii", UNICEF și World Vision.

De asemenea, portughezul donează regulat sânge și a fost implicat în campanii pentru a-i încuraja și pe alții să facă același lucru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.