Liga 4

Oficialii Academiei Rapid îi liniștesc pe suporterii giuleșteni: "Primăria Sectorului 1 n-a finanțat acest proiect"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 decembrie 2017

Primăria Sectorului 1 a anunțat că PSD va stopa investițiile care erau anunțate inițial pentru sport, însă Ovidiu Burcă, președintele Academiei Rapid, susține că această decizie nu va afecta clubul din Liga 4.

"Primăria Sectorului 1 până la acest moment nu a finanţat acest proiect. Este partenerul nostru de imagine. Nu ştiu ce s-a dezbătut în şedinţa de ieri. Proiectul nostru merge înainte, suporterii noştri nu trebuie să-şi facă griji. Noi avem sponsori deja.

Nu am primit niciun fel de finanţare din partea autorităţilor locale. Cum ne vom descurca până acum, aşa ne vom descurca şi înainte. Cu licitaţia, de fiecare dată când trece un termen se scade 10 la sută din sumă. Noi suntem interesaţi, dar ne vom prezenta când se va ajunge la un preţ corect", a spus Ovidiu Burcă pentru TV Telekom Sport.

"PSD a anulat toate investiţiile din sector: străzi, canalizare, alimentare cu apa (tot bugetul), DGASPC (11 milioane), şcoli şi spitale (12.5 milioane) sport, şi bineînţeles, rambursările împrumuturilor (8.4 milioane)", a anunțat ieri consilierul local Clotilde Armand printr-o postare pe Facebook.

Academia Rapid este pe locul doi în Liga 4 bucureșteană la finalul turului de campionat, la egalitate de puncte cu Steaua, dar cu un golaveraj inferior.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.