Liga 1

Becali e categoric în privința lui Alibec: "Dacă nu ești bărbat, du-te și lasă-ne! Aici e unitatea de elită Steaua" » Ce zice de transferul lui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 decembrie 2017

Gigi Becali este în continuare supărat pe Denis Alibec, după ce l-a acuzat că se dă accidentat pentru a nu juca la FCSB, și spune că acesta va juca și se va transfera în străinătate doar dacă își schimbă atitudinea.   

"Depinde de Alibec dacă va continua la Steaua. Dacă nu are valoare, nu joacă nici la noi. Echipele care s-au interesat de el încă îl mai urmăresc. Știu că are pubalgie și dacă va juca bine în primăvara europeană și în play-off, se va transfera.

Noi nu suntem mediatori sau educatori. Aici e Steaua, e război. Nu suntem grădiniță ca să educăm jucătorii. Dacă nu ești bărbat, du-te și lasă-ne, că te ținem pe bancă. Asta trebuie să știe toți, chiar și Alibec. Faptul că a plecat la munte arată cât de legat e el de echipa asta. Bălașa era pe tunel și avea emoții.

Aici e război, este unitatea de elită Steaua. Trebuie să fii bărbat ca să joci, nu copil", a spus Becali la Pro X.

Citește și: Ordin din lojă » Becali i-a făcut tactica lui Dică pentru sezonul viitor! Unde va juca Moruțan și ce titulari ies din echipă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.