Liga 4

EXCLUSIV Se reface garda veche din Giulești! După Nico și Pancu, antrenorul Academiei Rapid a anunțat alte două nume sonore

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 19 decembrie 2017

Constantin Schumacher (41 de ani), antrenorul Academiei Rapid, a vorbit despre situaţia financiară a clubului şi despre jucătorii pe care doreşte să îi transfere în această iarnă. 

...despre problemele financiare: "Lucrurile apărute ieri sunt nişte zvonuri (n.r. Primăria Sectorului 1 a renunțat la investițiile preconizate inițial). Eu am primit asigurări din partea unor oameni din conducere că nu este nimic adevărat. Până la proba contrarie noi ne facem treaba, ne-am făcut proiecte de viitor, ne-am stabilit cantonamentele. Următorul pas este baza Sportivă Rapid, pe care vrem să o achiziţionăm, apoi să facem o academie în care să creştem cât mai mulţi tineri".

...despre transferuri: "Am făcut o listă de transferuri. Sunt 3, 4 jucători tineri şi 2 jucători cu experienţă. Cu Vasile Vasile Maftei şi Ionuţ Voicu deja s-a discutat. În afară de ei sper să mai vină 3 jucători pe care eu mi-i doresc. Nu pot da asigurări că promovăm, dar pot promite că vom face tot posibilul să fim cei mai buni şi să câştigăm toate meciurile, inclusiv cel cu Steaua".

...despre lupta cu Steaua: "Sper ca şi în retur să fie o atmosferă la fel de frumoasă. Sper să jucăm pe un stadion normal, nu unde joacă Steaua acum, ca să poată veni şi suporterii noştri. În tur au fost 12 mii de spectatori şi asta dă semnalul renaşterii Rapidului. A fost o dovadă că oamenii iubesc Rapidul. Poate în play-off vom juca pe Arena Naţională meciul cu Steaua. Cred că atunci vor veni cel puţin 30-40 de mii de suporteri la meci".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.