Liga 1

Anunț de ultim moment în cazul lui Alexandru Ioniță: "Îl așteptăm să semneze"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 December 2017

Dani Coman, președintele Astrei, speră că Alexandru Ioniță (23 de ani), vedeta echipei, va accepta propunerea de prelungire venită din partea clubului. Oficialul mărturisește că, până acum, nimeni nu a înaintat o ofertă concretă pentru fotbalistul fostei campioane. 

"Este adevărat că Alexandru Ioniţă e un jucător dorit, dar la fel de adevărat e că nu am primit nicio ofertă scrisă pe numele lui Alexandru Ioniţă. Dacă vom primi, cu siguranţă ne vom pune la masa negocierilor.

Cert e că noi i-am făcut o propunere de prelungire a contractului, dar el e plecat patru-cinci zile din Bucureşti. Da, îl aşteptăm să revină şi să prelungim acest contract pe care-l mai are încă un an. Ioniţă mai are încă un an contract, nu șase luni.

Pe noi, Ioniţă ne ajută foate mult, dar la fel de mult l-a ajutat şi clubul Astra pe Ioniţa să ajungă la nivelul la care e în momentul de faţă. Personal, îmi doresc foarte mult să-şi prelungească. Dacă agentul lui va găsi o echipă foarte bună, care să-l mulţumească atât pe el, cât şi clubul, să fiţi convinşi că noi îl vom lăsa să plece. Niciodată nu am ţinut un jucător cu forţa", a declarat Dani Coman, la TV Telekom Sport.

10 goluria reușit Ioniță pentru Astra în acest sezon 

Kayserispor, CSU Craiova și CFR Cluj sunt câteva dintre echipele care și-au manifestat interesul pentru jucătorul de 23 de ani. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.