Stranieri

Cine îl mai oprește pe Șumudică? Declarații înălțătoare la adresa românului: "Nebunul ăsta poate să conducă orice echipă de pe glob"

FOTO: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 December 2017

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, e impresionat de parcursul pe care Șumudică (46 de ani) îl are în Turcia, unde se află alături de Kayserispor pe locul 5 în campionat. 

"Ştiţi sau nu ştiţi, pe Şumudică l-am adus la Sportul Studenţesc. Nebunul ăsta poate să conducă orice echipă de pe acest glob pământesc. El se pliază, el se aşază, poate să fie şi echilibrat şi să discute la cel mai înalt nivel.

Este un tip inteligent şi poate să coboare la nivelul oricărui jucător. Poate să conducă orice jucător, orice echipă. Dacă este puţin mai echilibrat în manifestări, poate să aibă o ascensiune frumoasă", a declarat Mircea Sandu, la TV Telekom Sport.

2 trofee
a câștigat Șumudică în calitate de antrenor, titlul și Supercupa cu Astra, în 2016

 Șumudică (46 de ani) a antrenat în carieră la Rocar București, Inter Gaz, Progresul București, Astra Ploiești, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al-Shabab, Astra Giurgiu și Kayserispor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.