Campionate

Probleme tot mai mari pentru una dintre legendele fotbalului mondial: "Arată rău, toate problemele au lăsat urme"

FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 20 decembrie 2017

Prietenii își fac griji pentru sănătatea fostului campion mondial Franz Beckenbauer, 72 de ani, care se recuperează după o a doua operație pe cord deschis. 

Moartea fiului cel mare, Stephan, în 2015, problemele în căsnicie și implicarea în scandalul de corupție privind acordarea CM 2006 Germaniei l-au îngenuncheat pe Franz Beckenbauer.

Fostul campion al lumii, atât ca jucător (1974), cât și ca antrenor (1990), se recuperează după o a doua intervenție chirurgicală pe cord deschis, iar prietenii se tem pentru sănătatea lui.

Lothar Matthaus, 56 de ani, o altă glorie a fotbalului german, l-a întâlnit pe Kaiser cu ceva timp în urmă și a rămas profund marcat.

"Franz arată rău. Stresul și toate întâmplările din ultima vreme, atât cele din viața privată, cât și acelea legate de atribuirea Mondialului 2006 au lăsat urme", a povestit fostul căpitan al lui Bayern, care i-a fost jucător și la clubul munchenez, și la națională.

4 titluri,
4 Cupe ale Germaniei, 3 Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor și Cupa Intercontinentală a câștigat Beckenbauer, ca jucător, cu Bayern. Plus un titlu cu Hamburg

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.