Liga 1

Se gândește la trădare? "Dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul" » Declarație surpriză despre FCSB: "N-ar trebui să dispară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 decembrie 2017

Victor Pițurcă nu crede că echipa lui Gigi Becali ar trebui să dispară. Fostul selecționer a vorbit și despre oferta de la Dinamo și anunță că dacă ar fi mers, ar fi putut lua titlul 5 ani la rând. 

"Nu e corect ca FCSB să dispară. De ei suntem reprezentați în cupele europene, unde au și rezultate bune. Chiar dacă e echipa lui Gigi Becali, n-are nicio legătură", a zis Victor Pițurcă la TV Digi Sport. 

Despre oferta de la Dinamo:

"Dinamo și Craiova sunt cele mai mari cluburi din Liga 1 în acest moment. Dinamo merită mult mai mult. Domnul Negoiță a scos echipa dintr-un moment dificil. Eu dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul.

Într-un fotbal slab ca al nostru, cu o strategie bună, poți face un lot bun și să controlezi fotbalul. Trebuie stabilitate, mai ales la un club ca Dinamo unde poți avea suporteri.

Așa cum e condus clubul FCSB, veți vedea că va termina pe 4, pe 5 și tot așa. La tradiția pe care o are Dinamo și ce suporteri are, Gigi Becali nici n-ar trebui să scoată capul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.