Liga 4

Superdeclarația lui Pancu după ce Rapid a fost depunctată! Face un autodenunț și o promisiune fanilor :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 decembrie 2017

Academia Rapid va pierde cu 0-3 meciul cu Tricolor, din 26 septembrie, pe care îl câștigase pe teren cu 3-1, a hotărât Comisia de Disciplină a AMFB. Motivul? Folosirea unui fotbalist fără drept de joc, Cristian Muscalu.

Daniel Pancu a comentat ironic acest fapt, crezând că abia după depunctare Rapidul a primit certificatul de autenticitate, făcând referire la faptul că giuleștenii au trecut mereu prin perioade delicate. I-a asigurat însă pe fani de promovare la finalul sezonului.

"Abia acum suntem Rapid. Atrăseserăm suporterii de partea noastră, dar nu era de ajuns, abia acum că ne depunctează comisiile devenim cu adevărat Rapid. E în tradiția clubului. Muscalu avea drept de joc de la AMFB și tot AMFB ne-a depunctat că l-am folosit. Oricum, trebuia să pierdem 6 puncte, nu 3, pentru că Muscalu a jucat în două meciuri.

Dar în al doilea nu poate fi găsit în raportul de joc. Nu știu cum au completat raportul, dar toată lumea știe că a jucat, deși nu poate fi găsit pe foaie la acel meci. Asta înseamnă Rapidul, și cu depunctarea asta. Eu le garantez suporterilor că vom promova. Le transmit să ne bage în play-off cu 0 puncte, adică la 3 puncte de primul loc.

Și o să ne facem o echipă cu care o să-i călcăm în picioare pe toți. Schumacher a zis că nu știe dacă vom promova? Atunci vă zic eu, promovăm sigur", a zis Pancu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.