Liga 1

Până unde poate să meargă războiul FC U - CS U: gest incredibil marți seară, la turnirul din Bănie!

Rizan (foto, în stânga)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 decembrie 2017

Cătălin Rizan este antrenor cu portarii la FC U Craiova în Liga a 4-a, dar a fost chemat să facă parte din echipa Craiovei Maxima la turneul old-boys caritabil organizat marți seară la Sala Polivalentă și câștigat până la urmă de olteni, la penalty-uri, în fața lui Dinamo. 

Rizan a surprins pe toată lumea când a venit îmbrăcat în tricoul cu mesajul "rezist" al lui FC U, aluzie la dezafilierea Universității, deși restul echipei purtau tricouri cu sigla celor de la CS U. Ceilalți coechipieri, printre care Papură, Pavel Badea, Șoavă, Săndoi, n-au putut accepta situația și i-au cerut să-și schimbe tricoul! 

Rizan a luat până la urmă tricoul echipei din Liga 1, dar i-a acoperit sigla cu o bandă!

"În primul rând, Cătălin Rizan a avut acceptul patronului Adrian Mititelu să meargă la un acest turneu la care au luat parte Pavel Badea, Emil Săndoi şi alţi foşti fotbalişti. Vă spun acest lucru încă de la început ca să nu iasă tot felul de comentarii.

Dar ni se pare normal că el a ales să acopere stema de pe tricoul său. Un leu adevărat nu avea acum să joace pe tricou cu o stemă a clonaţilor. Un leu adevărat nu are cum să trădeze FCU şi Peluza Sud 97. Acest leu este Cătălin Rizan.

În plus la primul meci din grupe Rizan a jucat cu tricoul echipei noastre pe el. Însă cineva din Craiova trebuie să se gândească de ce oare la acest turneu au participat foarte puţini spectatori, iar dacă lor le-a plăcut această situaţie, atunci nu mai este nimic de comentat", a spus Marcel Iancu, președintele lui FC U, pentru Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.