Liga 1

EXCLUSIV "Bizonul" Gnohere i-a pus gând rău lui Lazio: "Nu sunt diferențe așa mari, ne putem califica!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 December 2017

Harlem Gnohere, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB din 2017, a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru GSP.RO despre șansele echipei sale în "dubla" de foc din Europa League cu Lazio. 

"Suntem conștienți că nu suntem favoriți cu Lazio, dar în fotbal totul e posibil. Cine s-ar fi gândit că Grecia câștigă Campionatul European învingând Portugalia la ea acasă sau că Portugalia va câștiga Mondialul învingând Franța la ea acasă.

Dacă suntem concentrați și ne vedem de joc, cred că putem să facem ceva important, ne putem califica. Steaua a eliminat-o pe Ajax din Europa League după 2-0 în deplasare... Nu se știe niciodată, nu sunt diferențe așa de mari. Uite, cine se gândea că Napoli rămâne în Europa League și nu merge în Champions? Că o să se califice Șahtior. Sper să avem norocul de partea noastră", a declarat Gnohere, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Lazio e viitoarea adversară a FCSB din grupele Europa League, cele două urmând să se înfrunte în dublă manşă, pe 15 şi 22 februarie. 

Vezi și: INTERVIU EXCLUSIV. Harlem Gnohere, jucătorul străin al anului în România: "Am ales Steaua fiindcă pasiunea mea e fotbalul, nu banii"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.