Tenis

Maria Sharapova răspunde acuzațiilor de aroganță lansate de Sorana Cîrstea: "Așa am fost mereu"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 decembrie 2017

Sorana Cîrstea a afirmat în urmă cu câteva zile că Maria Sharapova este un jucătoare cu care nici măcar nu se salută în circuit, iar rusoaica a venit cu un răspuns.

Într-un interviu acordat pentru tabloidul german Bild, rusoaica a dezvăluit că are o atitudine total diferită în afara circuitului, față de cea afișată pe terenul de tenis.

"Tenisul este un sport foarte centrat pe individ. Pe teren ești singur. Ai o echipă care lucrează doar pentru tine. Pe teren îmi fac treaba. Acolo sunt total concentrată.

Așa am fost mereu. Nici când eram mai tânără nu mă lăsam distrasă. În afara terenului am o cu totul altă viață, acolo sunt un alt om", a spus Sharapova în Bild. 

Cîrstea și Sharapova au jucat un singur meci una împotriva celelilalte, în 2012 la Beijing. Rusoaica s-a impus atunci în două seturi, 6-2, 6-2.

"De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos... Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea" Sorana Cîrstea 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.