Liga 1

Un apropiat al lui Pițurcă e sigur că antrenorul poate veni la Dinamo: "Banii n-au miros! Trebuie două condiții"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 decembrie 2017

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Ionuț Negoiță l-a dorit pe Victor Pițurcă, atunci când scaunul lui Vasile Miriuță a fost amenințat.

Viorel Păunescu, fost conducător la Steaua și un apropiat al lui Pițurcă, a dezvăluit că fostul selecționer ar fi de acord să meargă la Dinamo, dar în anumite condiții.

"E posibil ca Victor Pițurcă să vina la Dinamo, dar cu anumite condiții. Trebuie fie un investitor care să aibă bani, ca să dea bani pentru a cumpăra jucători, iar Pițurcă să îi facă o echipă bună. Sunt convins că s-ar duce la Dinamo pentru bani. Banii n-au miros", a spus Păunescu la ProTV.

Fostul selecționer și antrenor al Stelei declara în urmă cu două zile că dar antrena la Dinamo, ar lua campionatul 5 ani la rând.

"Pițurcă să vină și să fie investitor la Dinamo" Gigi Becali

De-a lungul carierei, Pițurcă a antrenat la Steaua, Universitatea Craiova, Al Ittihad, naționala României și naționala de tineret. În Liga 1, Pițurcă a antrenat ultima dată între august 2010 și ianuarie 2011, la Universitatea Craiova. Pițurcă a fost dorit și de Ionuț Negoiță, la Dinamo, în locul lui Vasile Miriuță.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.