Liga 1

Rădoi desființează un jucător de la FCSB: "Dică are o mare problemă din cauza lui. Ar trebui pedepsit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 decembrie 2017

Mirel Rădoi a vorbit despre suspendarea de 3 etape primită de Harlem Gnohere după cartonașul roșu primit în meciul cu Viitorul, după ce i-a băgat mâna în gât lui George Țucudean.

"Gestul pe care Gnohere l-a făcut n-ar mai trebui comentat de nimeni. Ar trebui pedepsit, amendat de club. E suspendat 3 etape. Și ce etape... Poate fi un gest decisiv în ceea ce privește câștigarea sau pierderea campionatului.

Dică are o problemă acum, trebuie să se gândească la o soluție. Ori să transfere un atacant, ori să-l ducă la vârf de formă pe Alibec, ori să folosească pe Tănase acolo, dar nu cred că se ridică la nivelul lui Gnohere", a declarat Rădoi la TV Digi Sport.

Francezul, golgeter în Liga 1, a primit trei etape de suspendare, dar și o amendă de 7.000 de lei. Astfel, cel mai bun jucător al FCSB-ului din acest sezon va absenta în primele trei meciuri din 2018: duelul cu Gaz Metan, dar și derby-urile cu CFR Cluj și Dinamo!

"Bizonul" va reveni pe teren abia pe 24 februarie, în ultima etapă a sezonului regulat, când FCSB joacă pe teren propriu cu Sepsi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.