Campionate

VIDEO + FOTO Coșmarul catalan! Real Madrid, umilită în El Clasico după o repriză secundă catastrofală! Messi, Suarez și Vidal au semnat victoria Barcelonei

+41 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 decembrie 2017

Proaspăta câștigătoare a Campionatului Mondial al Cluburilor, Real Madrid a cedat categoric în marele derby cu FC Barcelona, chiar pe teren propriu, scor 0-3. Madrilenii au început mai bine meciul, chiar au controlat prima parte a jocului, când Barcelona s-a mulțumit să dea replica doar pe contraatac.

Tot pe contraatac a venit și primul gol, cel marcat de Luis Suarez. Uruguayanul a executat-o pe Real Madrid în minutul 54, când a fost servit în fața porții de Sergi Roberto.

De aici totul a luat-o la vale pentru Real Madrid. Prima dată în minutul 59, când Sergio Ramos a fost iertat de eliminare, deși l-a lovit în figură pe Suarez. Peste doar 4 minute, după o avalanșă de ratări la poarta lui Navas, Carvajal a respins o minge cu mâna și a fost eliminat. Penalty pentru Barcelona.

Lionel Messi, care a avut până atunci o evoluție destul de ștearsă, nu i-a dat nicio șansă lui Navas și a înscris golul de 2-0, suficient pentru victoria cu numărul 44 din acest an pentru Barcelona, adică tot atâtea câte are și marea rivală.

Finalul de meci a aparținut tot celor de la Real Madrid, care deși a jucat în inferioritate numerică jumătate de oră a avut câteva ocazii uriașe de a marca. Totuși, Barcelona nu s-a mulțumit cu atât, iar la ultima fază a meciului, Lionel Messi l-a servit pe Aleix Vidal, iar acesta a înscris cu un șut din 14 metri, care a trecut pe sub ghinionistul Keylor Navas. 

FC Barcelona adună 45 de puncte și în 17 partide a pus deja 9 puncte peste principala urmăritoare, Atletico Madrid. Real Madrid este pe locul 4, cu doar 31 de puncte. Are 5 puncte sub locul 2 (cu un meci mai puțin) și 3 sub Valencia, care e pe 3.

***

FINAL REAL MADRID - BARCELONA 0-3 (L. Suarez 54, Messi 64, A. Vidal 90+3)
*Cristiano Ronaldo a înscris în minutul 2, dar de la margine s-a semnalizat corect ofsaid
**Carvajal este eliminat pentru un henț în careu 

VEZI LIVETEXT PARTIDA! / VIDEO AICI

Echipele de start:
Real Madrid:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro - Modrici, Kovacici, Kroos - Ronaldo, Benzema
Rezerve: Casilla, Isco, Asensio, Bale, Nacho, Hernandez, Lucas

Barcelona: ter Stegen - Sergi, Pique, Vermaelen, Alba - Busquets - Rakitici, Iniesta - Paulinho - Messi, Suarez
Rezerve: Cillessen, Digne, A. Gomes, Mascherano, Semedo, D. Suarez, A. Vidal

***

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.