Tenis

Victorie fără emoții! Simona Halep s-a impus rapid în meciul cu Johanna Konta » Va juca în finala turneului

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 decembrie 2017

Simona Halep, locul 1, a câștigat meciul cu Johanna Konta, locul 9 WTA, în semifinalele turneului demonstrativ din Thailanda, scor 6-3. Halep va juca mâine în finală, cu învingătoarea meciului Ostapenko - Pliskova. 

Simona a jucat excelent, a fost mai bine pregătită decât rivala sa și s-a impus fără probleme. Jocul româncei a fost unul foarte bun, iar serviciul a funcționat perfect. Mai mult, în momentele cheie Simona a gestionat fără greșeală schimburile.

În primul set, Simona făcut trei break-uri și a cedat de două pe propriul serviciu, impunându-se dup 50 de minute. Konta a început mai bine setul doi, a condus cu 2-1, dar Simona a revenit și a câștigat setul și meciul datorită a două break-uri.

 

Simona Halep - Johanna Konta 6-3, 6-3

Set, meci Halep: Simona a mai făcut un break și a controlat finalul setului, reușind calificarea în finală.

Halep - Konta 4-2:
Simona a făcut primul break al setului și și-a mărit avantajul, fiind la un pas de câștigarea meciului 

Halep - Konta 1-2: Startului setului secund este la fel de echilibrat, cu Johanna Konta mai sigură decât în prima parte

Setul 2

SET Halep, 6-3: Simona reușește să câștige primul set al partidei. Românca a jucat sigur, a pus presiune pe serviciul adversarei și a reușit să se impună în schimburile importante. Halep a jucat mai bine și a dominat în momentele decisive, reușind lovitur excelente

Halep - Konta 4-1: Simona continuă forma excelentă din startul meciului. A mai făcut un break și și-a mărit avantajul. Halep evoluează cu siguranță și are lovituri excelente, fiind foarte sigură pe ea.

Halep - Konta 2-1: Simona Halep începe bine meciul și are 2-1. Fiecare dintre jucătoare a făcut câte un break. Simona joacă agresiv, vine la fileu și pune multă presiune pe mingile trimise de Konta
vește prima

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.